Cum te poți implica în Infinit OM?

Donație directă

Cu implicarea ta putem susține acea lume a echității și sustenabilității în care ne dorim cu toții să trăim alături de cei dragi!

În prezent, poți dona prin transfer bancar. Operațiunea poate fi făcută prin orice aplicație mobilă de home banking. Acestea sunt datele de care vei avea nevoie:

Beneficiar: Asociația ”Infinit OM”

Cont Ron: RO 86 BTRL RONC RT05 8508 6201

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22DBA

C.I.F.: 44086349

Adresă sediu social: Târgoviște, Dâmbovița, România

Detalii plată: donație

 

Ești salariat?

Formularul 230 a fost publicat în Monitorul Oficial (ordinului nr.34 din 12.01.2021). Românii care au venituri din diverse surse (venituri salariale sau dacă ai pensie mai mare de 2000 lei) pot redirecționa până la 3.5% din impozit pentru 1 an sau 2 ani, până pe 25 mai 2021 – termenul dat de ANAF pentru anul acesta, cu două luni în plus față de anii trecuți. 

ANAF acceptă completarea și depunerea declarației în format digital. 

Completează formularul 230 cu datele tale. Nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit? 

Lasă căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către autoritățile fiscale. Nu uita să treci și numărul de telefon pentru verificare.

Completarea formularului în 2 pași simpli

Completezi formularul cu datele tale. Formularul se poate completa de mână (opțiunea 1) sau direct pe telefon (opțiunea 2).
Opțiunea 1. Descarci formularul precompletat cu datele asociației.
Opțiunea 2. Completezi formularul on-line.
Ne trimiți formularul pe email.

Printezi, semnezi și ne trimiți documentul scanat (poză/pdf) la adresa office@infinitom.ro sau folosești formularul de mai jos. Încarcă fișierul mai jos.

Dacă dorești, poți depune singur declarația la filiala ANAF din orașul sau sectorul tău sau online prin contul său SPV.

Poți opta și pentru colectarea cu ajutorul nostru, pe raza municipiului Târgoviște. Contactează-ne pe email la contact@infinitom.ro.

Ai venituri independente?

Această opțiune valabilă pentru cei cu venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.). Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV).

După completarea datelor tale personale adaugă la secțiunea I.8 datele:

ASOCIAȚIA INFINIT OM

C.I.F: 44086349

IBAN: RO86 BTRL RONC RT05 8508 6201

Ai o idee?

Ai o idee, un plan sau un proiect care ar putea contribui la soluționarea unei probleme din comunitatea ta?

Noi suntem în continuă căutare de modalități prin care să contribuim la dezvoltarea unei societăți conturată de valori etice și morale puternice – ÎMPREUNĂ putem găsi soluțiile potrivite pentru o schimbare în bine!

Like & share

Ne găsești și pe Facebook cu ultimele noutăți despre activitățile noastre și idei pentru dezvoltarea sustenabilă! Devino parte a unei comunități de oameni faini, dedicați schimbării reale și abordării holistice a omului!